Stap 1: Beschikbaarheid


Van:

Tot:


Bustype:

Home » Busje huren Almere Bel nu » 020 - 34 16 221

Busje huren in Almere?
Kies voor de comfort van Multibus


Wilt u een busje huren in Almere? Dan bent u bij Multibus aan het juiste adres! Busje huren in Almere bij Multibus is namelijk geen enkel probleem. Onze bussen zijn perfect geschikt wanneer u bijvoorbeeld met een groter gezelschap een dagje er op uit gaat. U wilt immers geen problemen, zoals ruimte tekort als uw gezelschap bestaat uit bijvoorbeeld 9 personen. Dit probleem heeft u niet als u bij Multibus een busje huurt in Almere.

Voor een busje huren in Almere bent u bij Multibus verzekerd van:

  • Comfortabel, goed onderhouden en betaalbaar vervoer;
  • Flexibel in het meedenken met onze klanten;
  • Een vriendelijke en persoonlijke benadering;
  • Helderevoor elk budget betaalbare prijzen, altijd inclusief BTW;
  • Eerste 150 km vrij per dag;
  • De laagste prijzen in Amsterdam en omgeving.

Dus wilt u een busje huren in Almere? Neem dan direct contact met Multibus op door gebruik te maken van ons offerte formulier op de site. Als u telefonisch contact wenst, kunt u bellen naar 020 - 34 16 221.

Een busje huren in Almere doet ook u bij Multibus

Bij Multibus bent u altijd welkom wanneer u tegen een scherpe prijs een busje wilt huren. Ons bedrijventerrein is gemakkelijk te bereiken. Als u een busje bij ons huurt, dan zorgen wij dat deze op de afgesproken datum voor u klaar staat. Dit kan eventueel ook buiten de normale openingstijden om. Bovendien biedt Multibus de mogelijkheid om uw eigen auto gedurende de huurperiode kosteloos op ons terrein te parkeren. Wij maken gebruik van Ford Transit personenbusjes, vanwege hun ruimte, comfort en betrouwbaarheid. Er zijn bovendien eindeloos veel extra mogelijkheden!

Voor een passend voorstel kunt u bij ons terecht

Wanneer u tegen een scherpe prijs een busje wilt huren in Almere, doet u er goed aan contact op te nemen met MultiBus. Vul hiervoor ons offerteformulier in. Voor meer informatie over de huur van een busje in Almere bij MultiBus, of de voordelen boven het huren van een auto, raden wij u van harte aan onze website te bekijken. U vindt online namelijk meer informatie over de prijzen en de specificaties van ons wagenpark.Interessant? Deel deze pagina