Stap 1: Beschikbaarheid


Van:

Tot:


Bustype:

Home » Busje huren Amsterdam Bel nu » 020 - 34 16 221

Busje huren in Amsterdam?
Multibus biedt uitstekend vervoer voor groepen


Bent u op zoek naar een goed adres waar u een busje kunt huren in Amsterdam? Vervoer voor een groep van maximaal 9 personen. Kijk dan wat wij voor u kunnen betekenen. Een busje huren in Amsterdam doet u bij Multibus tegen scherpe tarieven. Ideaal als u met vrienden of familie een dagje er op uit gaat. Voor een busje huren in Amsterdam komt u bij Multibus. Vraag direct een offerte aan door gebruik te maken van ons offerte formulier.

Voor een busje huren in Amsterdam bent u bij Multibus verzekerd van:

  • Comfortabel, goed onderhouden en betaalbaar vervoer;
  • Flexibel in het meedenken met onze klanten;
  • Een vriendelijke en persoonlijke benadering;
  • Helderevoor elk budget betaalbare prijzen, altijd inclusief BTW;
  • Eerste 150 km vrij per dag;
  • De laagste prijzen in Amsterdam en omgeving.

Dus wilt u een busje huren in Amsterdam? Neem dan direct contact met Multibus op door gebruik te maken van ons offerte formulier op de site. Als u telefonisch contact wenst, kunt u bellen naar 020 - 34 16 221.

Een busje huren in Amsterdam doet ook u bij Multibus

Bij MultiBus kunt u goedkoop een busje huren in Amsterdam. Ons bedrijventerrein is gemakkelijk te bereiken. Als u een busje bij Multibus huurt, dan zorgen wij dat deze op de afgesproken datum voor u klaar staat. Dit kan eventueel ook buiten de normale openingstijden om. Bovendien biedt Multibus de mogelijkheid om uw eigen auto gedurende de huurperiode kosteloos op ons terrein te parkeren. Wij maken gebruik van Ford Transit personenbusjes, vanwege hun ruimte, comfort en betrouwbaarheid. Er zijn bovendien eindeloos veel extra mogelijkheden!

Voor een passend voorstel kunt u bij ons terecht

Wanneer u tegen een scherpe prijs een busje wilt huren in Amsterdam, doet u er goed aan contact op te nemen met MultiBus. Vul hiervoor ons offerteformulier in. Voor meer informatie over de huur van een busje in Amsterdam bij MultiBus, of de voordelen boven het huren van een auto, raden wij u van harte aan onze website te bekijken. U vindt online namelijk meer informatie over de prijzen en de specificaties van ons wagenpark.Interessant? Deel deze pagina